Rax Finance

Elfi koopt kantoorpand Alkmaar en trekt daarvoor financiering aan bij Rax Finance

19 juni 2023

Elfi koopt kantoorpand Alkmaar en trekt daarvoor financiering aan bij Rax Finance

Rax Finance heeft aan Elfi een financiering verstrekt voor de aankoop van een kantoorpand gelegen aan de Ampèrestraat 21 in Alkmaar. Het kantoorpand met een verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 2500m² is gelegen op het bedrijventerrein Viaanse Molen. De gemeente werkt met marktpartijen aan de transformatie naar een gemengde wijk met een mix van wonen en werken.

Elfi ontwikkelt duurzame huurwoningen waar huurders voor een eerlijke prijs kunnen wonen. De onderneming richt zich op herontwikkelingslocaties in de randstad en heeft reeds meerdere posities in bezit nabij het aangekochte object. Elfi heeft 1000+ woningen op meer dan 24 locaties in ontwikkeling. Na herontwikkeling worden de woningen door Elfi in exploitatie genomen.

Novel Property Finance heeft Elfi geadviseerd bij het tot stand komen van de financiering. Mobius Advocaten en heeft Rax Finance op juridisch gebied bijgestaan.

Rax Finance financiert overbruggingen en kan daarbij snel dealzekerheid geven. Daarnaast biedt Rax Finance onder meer financieringsoplossingen voor objecten waaraan waarde toegevoegd kan worden met betrekking tot verduurzaming, herbestemming, transformatie en invulling van leegstand. Dat kan met eerste hypothecaire leningen maar ook met mezzanineleningen of gestructureerde maatwerkoplossingen.

Meer weten over Rax Finance en onze financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image