Nederlandse leningen met commercieel vastgoed als onderpand blijven een uitstekende belegging in termen van risico en rendement. Investeerders kunnen met onze producten profiteren van de stabiliteit van Nederlands vastgoed met een risicodemping door het recht van eerste hypotheek waarbij er altijd een equity buffer is van minimaal 25%.

Recente veranderingen in de rol en positie van traditionele banken hebben grote impact op financiering van en investeringen in de vastgoedmarkt. Striktere regelgeving maakt het verkrijgen van vastgoedleningen moeilijker en trager, terwijl negatieve bankrentes beleggers stimuleert te investeren. Rax Finance structureert beleggingsproducten die hier op inspelen.

In al onze fondsen gelden de volgende uitgangspunten:

  • Onze fondsen investeren in eerste hypothecaire financieringen die na een zeer zorgvuldige selectie in portefeuille zijn genomen.
  • De leningen hebben een maximale LTV van 75% waardoor een buffer is ingebouwd
  • Persoonlijke en financiële betrokkenheid doordat Rax Finance altijd participeert

Shared interest

Door substantieel met eigen kapitaal mee te investeren zijn wij daadwerkelijk betrokken en verlagen we het investeringsrisico voor beleggers.

Rax Finance biedt investeringsmogelijkheden voor zowel institutionele beleggers als professionele investeerders. Voor institutionele beleggers bieden wij maatwerk. Daarnaast bieden wij beleggingsfondsen (buiten AFM toezicht) aan. Investeerders kunnen instappen in bestaande fondsen waardoor investeringen direct rendement genereren.

Rax RED III

Professionele investeerders hebben de mogelijkheid om te investeren in Rax RED III. Het Rax RED III fonds kenmerkt zich door een aantrekkelijk rendement en een relatief lage instapmogelijkheid voor professionele beleggers. Het fonds verstrekt 1e hypothecaire financieringen, met name overbruggingsfinancieringen. Investeerders hebben de mogelijkheid te participeren vanaf EUR 150.000.

Investeerders van Rax Finance kunnen inloggen in het Investor portal om actuele informatie te bekijken (KID, kwartaalrapportage, fondsinformatie).

+

Interesse in onze manier van werken?

Brochure aanvragen     Bel mij terug
No image