Rax Finance

Per januari 2020 start het RAX Finance High Yield Fund ter grootte van EUR 50 miljoen

11 december 2019

Rax Finance lanceert haar eerste fonds van EUR 50 miljoen per januari 2020. In de zomer van 2019 is Rax Finance van start gegaan met het uitgeven van commerciële 1e hypotheekleningen.

Een aantal van de sindsdien door Rax Finance uitgegeven leningen wordt als startportefeuille ingebracht in het Rax Finance High Yield Fund. Na de start zal het fonds verder gaan met het uitgeven van nieuwe leningen. Het fonds geeft zowel beleggingsfinancieringen uit (met looptijden van maximaal 5 jaar) als kort lopende bridge-loans (met looptijden tot 2 jaar).

Naast de eigen inbreng van kapitaal door de aandeelhouders van Rax Finance is het fonds ook opengesteld voor externe investeerders. Het fonds heeft van meerdere partijen commitments ontvangen waardoor de funding voor het eerste fonds al nagenoeg is gerealiseerd.

Rax Finance verstrekt commerciële 1e hypothecaire vastgoedleningen aan professionele beleggers en richt zich op leningen met ticket sizes tussen EUR 1 miljoen en 25 miljoen per lening. Rax Finance verstrekt zowel beleggingsfinancieringen (met typische looptijden tussen 2 en 5 jaar) als kortlopende financieringen (met looptijden van maximaal 2 jaar).

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image