Rax Finance

Rax Finance feliciteert M-Tower Group met de succesvolle aankoop van Sport Business Center Leusden

9 juli 2024

Rax Finance feliciteert M-Tower Group met de succesvolle aankoop van Sport Business Center Leusden

Begin juli heeft M-Tower Group het Sport Business Center in Leusden aangekocht. De koopsom bedroeg ca. EUR 11 miljoen. Rax Finance heeft een beleggingsfinanciering verstrekt om de aankoop te financieren.

Het Sport Business Center is aangekocht als belegging. Verkoper is het EREIP IV fonds van M7 Real Estate. M-Tower zal de exploitatie van het gebouw, dat is gebouwd in 1980 en als showroom en kantoorruimte wordt verhuurd aan 350 sport en lifestyle merken, verder optimaliseren. Het complex heeft een oppervlakte van ca. 23.000 m2 vvo en een perceeloppervlakte van 27.870 m2.

M-Tower Group Ltd. investeert in kantoorruimte en logistiek vastgoed in de VS, Israël en Nederland en heeft meer dan 30 jaar ervaring met vastgoedinvesteringen.

Rax Finance financiert beleggingen en kan daarbij snel dealzekerheid geven. Aflossingsvrije beleggingsfinancieringen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Rax Finance onder meer financieringsoplossingen voor objecten waaraan waarde toegevoegd kan worden met betrekking tot verduurzaming, herbestemming, transformatie en invulling van leegstand.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en financieringsoplossingen? Neem contact met ons op of bezoek onze website: www.raxfinance.nl.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image