Rax Finance

Rax Finance financiert aankoop Binnenwegplein 12 te Rotterdam

19 mei 2022

Rax Finance financiert aankoop Binnenwegplein 12 te Rotterdam

Binnenwegplein BV heeft op 18 mei het Dela-Blok aan het Binnenwegplein in het centrum van Rotterdam aangekocht. Rax Finance heeft de aankoopfinanciering van deze transactie verzorgd.

Het Dela-Blok is gebouwd in 1953 en bestaat uit circa 5.000 m2 winkelruimte verdeeld over een kelder, begane grond en twee verdiepingen op een perceel van ruim 1500 m2. Het complex is grotendeels verhuurd aan onder meer Zeeman, ANWB, Bristol en Kruidvat. Daarnaast biedt het object diverse herontwikkelingsmogelijkheden. Binnen de huidige bestemming bestaan mogelijkheden voor het realiseren van een complex met winkelruimte in de plint met bovengelegen woningen. Daarmee kan op deze mooie locatie haaks op de Lijnbaan een eyecatcher gerealiseerd worden die past binnen het karakter van overige ontwikkelingen in het centrum van Rotterdam.

Binnenwegplein BV is een projectvennootschap van een samenwerking tussen Being en Commonwealth Investments. Binnenwegplein B.V. is op juridisch gebied geadviseerd door Loyens & Loeff, verkoper door Houthoff en Rax Finance door Mobius Advocaten. Adelaer Financial Architects heeft Binnenwegplein B.V. geadviseerd bij het tot stand komen van de financiering.

Rax Finance biedt onder meer financieringsoplossingen voor vastgoedinvesteringen met ontwikkelpotentieel en voor retail vastgoed.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image