Rax Finance

Rax Finance financiert aankooptransactie Certitudo Capital in WoensXL Eindhoven

13 april 2021

Op 1 april heeft Rax Finance een financiering verstrekt aan Certitudo Capital. De financiering dient voor de aankoop van 36 winkels van het uit meer dan 140 winkels bestaande Winkelcentrum Woensel, het grootste winkelcentrum buiten de Randstad.

In de huidige markt zijn investeringen in retail lastig bancair te financieren. Deze financiering past wel prima in het financieringsbeleid van Rax Finance. De huidige huurinkomsten bieden, ondanks de corona beperkingen, een stabiele kasstroom. Door de combinatie van onderliggende waarde en kasstroom ziet Rax Finance deze financiering als een mooie uitbreiding van haar leningportefeuille.

Rax Finance is een eind 2019 gestart Debt fund dat commerciële vastgoedfinancieringen in Nederland verstrekt. Met de specifieke in-house kennis van de vastgoedmarkt, een professionele aanpak en efficiënte procesvoering, kan het gehele financieringstraject binnen korte tijdslijnen doorlopen worden.

Er zijn meerdere financieringsfaciliteiten beschikbaar waarmee zowel beleggingsfinancieringen als bridge loans worden verstrekt. Rax Finance heeft financieringsmogelijkheden voor alle asset classes, ook voor retail investeringen, mits er sprake is van een goed business plan.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image