Rax Finance

Rax Finance financiert bedrijfsruimten in Vlaardingen

5 oktober 2021

Rax Finance financiert bedrijfsruimten in Vlaardingen

Rax Finance financiert de aankoop van het Fontijne bedrijvencomplex en de aankoop van de Offshore zone voor Van Adrighem Group.

Van Adrighem Group heeft op 1 oktober haar vastgoedportefeuille uitgebreid met de aankoop van het Fontijne bedrijvencomplex en de Offshore zone, beide in Vlaardingen gelegen. Rax Finance heeft de aankoopfinanciering van beide transacties verzorgd ter grootte van ruim EUR 12 miljoen.

Het Fontijne bedrijvencomplex ligt aan de Industrieweg in Vlaardingen en bestaat uit circa 10.000 m2 bedrijfs- en kantoorruimte op een perceel van ruim 16.000 m2. Het complex is grotendeels verhuurd en biedt diverse herontwikkelingsmogelijkheden.

De Offshore zone bestaat uit een perceel van 20.000 m2 gelegen aan de Deltaweg in Vlaardingen. Op dit perceel worden de komende jaren 6 kavels voor bedrijfshuisvesting gerealiseerd gericht op bedrijven uit de offshore en daaraan gelieerde bedrijvigheid.

Beide aankopen passen binnen de vastgoedactiviteiten van Van Adrighem Group die vooral zijn gericht op het vergroten van het aanbod van kwalitatief goede bedrijfsruimten in Vlaardingen. Van Adrighem werd geadviseerd door INSPIRE Real Estate en De Lobel & Partners

Rax Finance biedt onder meer financieringsoplossingen voor vastgoedinvesteringen met ontwikkelpotentieel.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image