Rax Finance

Rax Finance financiert kantoorpand in Overamstel te Amsterdam

1 september 2023

Rax Finance financiert kantoorpand in Overamstel te Amsterdam

Alpha Vastgoedfinanciering heeft voor één van haar gewaardeerde relaties een overbruggingsfinanciering aangetrokken bij Rax Finance. Deze vastgoedbelegger had een afnameverplichting van een vastgoedportefeuille per 1 september jongstleden. Alpha Vastgoedfinanciering heeft Rax Finance benaderd om op korte termijn een financiering ter beschikking te stellen om de aankoop mogelijk te maken.

Als onderpand voor de financiering dient een bedrijfs/kantoorpand in Overamstel. Het vroegere industrieterrein Overamstel wordt getransformeerd van een traditioneel werkgebied naar een gemengd werk- en woongebied met nieuwe woningen, bedrijven en gemengde functies en een aantal nieuwe ligplaatsen voor woonboten. De bereikbaarheid wordt verbeterd door de brug over de Duivendrechtsevaart die dit gebied met het Amstelkwartier verbindt en door de aanleg van een doorgaande weg tot aan metrostation Overamstel.

Alpha Vastgoedfinanciering is een in 1988 opgericht intermediair voor vastgoedfinancieringen, gevestigd in Amsterdam. Alpha is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor beleggers, vastgoedbedrijven en ontwikkelaars.

Rax Finance financiert overbruggingen en kan daarbij snel dealzekerheid geven. Daarnaast biedt Rax Finance onder meer financieringsoplossingen voor objecten waaraan waarde toegevoegd kan worden met betrekking tot verduurzaming, herbestemming, transformatie en invulling van leegstand. Dat kan met eerste hypothecaire leningen maar ook met mezzanineleningen of gestructureerde maatwerkoplossingen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en financieringsoplossingen? Neem contact met ons op.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image