Tabs or spaces?

Rax Finance

Rax Finance financiert kantoorpand Westzeedijk Rotterdam

28 december 2021

Rax Finance financiert kantoorpand Westzeedijk Rotterdam

Rax Finance heeft in december een financiering verstrekt ten behoeve van de aankoop van een voormalige kantoorvilla aan de Westzeedijk. Voor het object in het oude centrum van Rotterdam, dat valt onder beschermd stadsgezicht, is een omgevingsvergunning afgegeven voor de transformatie naar 10 luxe appartementen.

Het object is aangekocht door een private vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en transformeren van verouderde kantoorgebouwen, monumentale panden en historische Rijksmonumenten.

De financieringstransactie kwam tot stand door bemiddeling van Heston Finance Group. Rax Finance heeft de aankoopfinanciering verstrekt in de vorm van een overbrugging. Binnenkort zullen de appartementen in de markt te koop worden aangeboden en op koop-aannemingsovereenkomst worden verkocht.

Rax Finance biedt onder meer financieringsoplossingen voor transformatieprojecten en heeft daarvoor ook kortlopende financieringsmogelijkheden.

Meer weten over Rax Finance en onze financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op of bezoek onze website: www.raxfinance.nl.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image