Rax Finance

Rax Finance financiert voor Maasstaete aankoop en verbouwing van een te renoveren object aan de Spoorsingel te Rotterdam

7 april 2022

Rax Finance financiert voor Maasstaete aankoop en verbouwing van een te renoveren object aan de Spoorsingel te Rotterdam

Rax Finance heeft eind maart aan Maasstaete een financiering verstrekt ten behoeve van de aankoop en verbouwing van het tot zeven appartementen te herontwikkelen object aan de Spoorsingel te Rotterdam. Het object is aangekocht voor circa EUR 1.200.000 en bestaat thans deels uit woningen en deels uit bedrijfsruimte waar eveneens woningen gerealiseerd worden.

Het object is aangekocht door Maasstaete, onderdeel van Amstelstaete uit Amsterdam. Rax Finance heeft een financiering verstrekt voor de aankoop en voor de verbouwing waarbij de fundering wordt hersteld, de gevels worden gerenoveerd en het object van binnen geheel wordt vernieuwbouwd. Na afronding van de verbouwing zullen de appartementen in de markt te koop worden aangeboden.

Maasstaete richt zich voornamelijk op herontwikkeling van vastgoed in de regio Rotterdam. Maastaete heeft jarenlange ervaring in het investeren in en ontwikkelen van vastgoed, zowel in Amsterdam en Rotterdam als daarbuiten, en is actief in de markt aanwezig voor uitbreiding van haar portefeuille.

De financieringstransactie kwam tot stand door bemiddeling van Seval Real Estate uit Amsterdam. Dit intermediair is gespecialiseerd in het arrangeren en structureren van de financiering van beleggingen, herontwikkelingen, transformaties en handel in vastgoed en opereert landelijk.

Rax Finance is onder andere gespecialiseerd in het financieren van vastgoed waaraan waarde wordt toegevoegd. Hierdoor kunnen investeerders te ontwikkelen en te optimaliseren vastgoed extern financieren en zijn zij niet volledig afhankelijk van eigen vermogen. Er zijn financieringsoplossingen voor uiteenlopende vastgoedinvesteringen, zowel voor korter lopende financieringen als voor beleggingsfinancieringen.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image