Rax Finance

Rax Finance financiert winkelpand in De Pijp te Amsterdam

19 december 2023

Rax Finance financiert winkelpand in De Pijp te Amsterdam

Alpha Vastgoedfinanciering heeft succesvol bemiddeld bij de financiering van de aankoop van een winkelpand voor een eigenaar-gebruiker. Rax Finance heeft de aankoop gefinancierd. De financiering is binnen twee weken tot stand gekomen.

Als onderpand voor de financiering dient een winkelpand in De Pijp. De Pijp is een gebied met bijzondere winkels. Er zijn geen grote ketens maar vooral authentieke boutiques, speciaalzaken en kledingwinkels gevestigd. Naast de aangekochte winkelruimte is meer vastgoed ondergezet waardoor Rax Finance ook meer mogelijkheden kon bieden.

Alpha Vastgoedfinanciering is een in 1988 opgericht intermediair voor vastgoedfinancieringen, gevestigd in Amsterdam. Alpha is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor beleggers, vastgoedbedrijven, ontwikkelaars en eigenaar-gebruikers van commercieel vastgoed.

Rax Finance financiert overbruggingen en kan daarbij snel dealzekerheid geven. Daarnaast biedt Rax Finance onder meer financieringsoplossingen voor objecten waaraan waarde toegevoegd kan worden met betrekking tot verduurzaming, herbestemming, transformatie en invulling van leegstand. Ook kunnen eigenaars-gebruikers terecht bij Rax Finance, bijvoorbeeld voor de financiering van werkkapitaal op basis van hypothecaire zekerheid.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en financieringsoplossingen? Neem contact met ons op.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image