Rax Finance

Rax Finance verstrekt drie nieuwe financieringen voor totaal EUR 12 miljoen

16 mei 2022

Rax Finance verstrekt drie nieuwe financieringen voor totaal EUR 12 miljoen

Rax Finance verstrekt nieuwe financieringen in Wageningen, Spijkenisse en Steenbergen.

Grondfinanciering Wageningen

Projectontwikkelaar Steenvlinder uit Voorburg heeft het voormalige VADA perceel nabij het centrum van Wageningen ter grootte van circa  30.000m2 aangekocht. Zij heeft de intentie om daar ruim 200 woningen realiseren en heeft daarvoor samen met de Gemeente een startnotitie opgesteld. Rax Finance heeft aankoopfinanciering verstrekt.

Beleggingsfinanciering Spijkenisse

Eind april heeft Rax Finance de aankoop van een object aan de Hoogwerfsingel te Spijkenisse gefinancierd. Het object bestaat uit een supermarkt met bovenliggende kantoorruimte en is aangekocht door een combinatie van drie ontwikkelaars: Jongerius uit Houten, Four D uit Eindhoven en Stork Onroerend Goed uit Velp. De financieringstransactie kwam tot stand door bemiddeling van Barlavento, een onafhankelijk debt advisory kantoor gespecialiseerd in commercieel vastgoed.

Bouwfinanciering Steenbergen

Rax Finance heeft recent een financiering verstrekt ten behoeve van de aankoop en verbouwing van een tot twee woningen te herontwikkelen voormalige loods te Steenbergen. Na afronding van de verbouwing zullen de woningen in de markt te koop worden aangeboden.

Rax Finance

Rax Finance financiert vastgoed voor professionals met een visie. Wij geven snel dealzekerheid en ronden aanvragen van eerste screening tot en met closing snel en vakkundig af. Zo weten onze klanten snel waar ze aan toe zijn en kunnen ze daar ook op bouwen.

Interesse in onze manier van werken?

Ik wil graag advies

No image No image